Cazare in Sighisoara, in doua locuri de poveste

 

In acest articol va prezentam doua apartamente in centrul Sighisoarei, apartinand lantului Dominic Boutique.

Primul, Dominic Boutique Apartaments, se afla in strada Piata Hermann Oberth 43 A; al doilea se numeste Dominic Boutique Tamplarilor si este situat pe strada Tamplarilor nr 24.

Ambele se afla in cladiri istorice, la distante foarte mici de cele mai importante atractii ale cetatii, au un design bazat pe recuperarea si reconditionarea cu foarte multa pricepere a mobilierului vechi si integrarea lui in arhitectura locului.

Sa le luam pe rand:

Dominic Boutique Apartaments de 3 stele

REZERVARI AICI

Pe aceasta strada, in stanga acestui artist, in aceasta cladire istorica din secolul al XVII-lea (cea cu cu grilaj la fereastra), chiar pe usa cu felinar deasupra, este intrarea in acest apartament. Am pus aceasta fotografie ca sa vedeti ca in maxim 200 de pasi de plimbare in susul strazilor colorate ale cetatii, ajungeti la Turnul cu Ceas - cel din spate, atractia magnet a Sighisoarei.

REZERVARI AICI

Apartamentul aflat la parter are o suprafata de 23 mp, pat matrimonial, baia este cu cada, are tot ce este necesar in ea: cosmetice, prosoape, uscator de par.. Wi-fi gratuit, loc de luat masa in aer liber, in gradina din spate, frigider si tv.

Puteti solicita transfer de la aeroport, contra cost.

REZERVARI AICI

Accesul la gradina din spate ni se pare un extra spatiu super, un loc unde ne putem relaxa cu un pahar cu vin sau cu o ceasca cu ceai. Totusi, punctul forte al acestui loc - alaturi de amenajarea in stil clasic, il reprezinta plasarea lui in centru. Toate plimbarile se pot prelungi pana in noapte tarziu, restaurantele sunt in cativa pasi, pietele, bisericile si tot ce face Sighisoara celebra sunt in jurul apartamentului.

Daca vizitati Sighisoara, Dominic Boutique Apartaments este una dintre recomandarile noastre, mai ales ca a strans foarte multe aprecieri si review-uri favorabile, pentru originalitatea design-ului dar mai ales pentru pozitia favorabila in centrul Sighisoarei.

Puteti rezerva aici 

Sa trecem la al doilea apartament, aflat la cateva strazi de primul, deci, tot in centrul orasului.

Dominic Boutique Tamplarilor

Suprafata apartamentului este de 52 mp, cu dormitor cu pat dublu, baie, bucatarie si un hol cu o canapea extensibila, ceea ce poate mari capacitatea pana la 4 persoane.

REZERVARI AICI

Wi-fi gratuit, aer conditionat, baie utilata cu tot ce este necesar, bucatarie cu ustensile si vase de gatit, frigider, aparat de cafea, prajitor de paine, tv...

REZERVARI AICI

Daca istoria va furnica putin, sunteti in a doua cladire ca vechime, din Sighisoara.

REZERVARI AICI

Apartamentul are si o micuta terasa unde va puteti bea cafeaua.

Pentru cazare in Dominic Boutique Tamplarilor, rezervarile se fac aici

Chiar daca ambele locatii sunt la o aruncatura de bat de casa lui Vlad Tepes, exclus sa va luati "teapa" locuind in stilul autentic Dominique Boutiuque. Suntem intr-una dintre cele mai frumoase si bine pastrate cetati medievale din Europa, asa ca alegerea sa petreceti un sejur aici este una inspirata.

In plus, sunt multe locuri de vazut in 50 de km: 

Statiunea Sovata; Salina Praid; Orasul Targu Mures - unde este si Aeroportul Transilvania.

Interesant este ca in 17 km, lantul Dominique are cazare in aceeasi nota, intr-un loc superb la tara, in satul Cloasterf din comuna Saschiz. 

Am scris despre asta aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: dominicboutique.ro