Sky Blue Hotel&Spa in judetul Prahova

 

Hotel de 5 stele situat in cartierul Paulestii Noi de la suburbia orasului Ploiesti, la 48 km distanta fata de Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti. Un cadru deosebit, servicii de lux, centru spa modern, restaurant propriu, piscina exterioara functionala sezonier:

Sky Blue Hotel&Spa

39 de camere duble matrimoniale sau twin si apartamente matrimoniale sau business; toate elegant amenajate si oferind facilitati de lux: bai cu produse cosmetice de marca, sistem de iluminare inteligenta, tv cu ecran plat, aer conditionat, patio, minibar, seif, internet gratuit wireless, parcare privata. Toate camerele de la parter au propria gradina.

Un lobby elegant si atragator, amenajat modern, cu o impresionanta gradina verticala; restaurant a la carte, cu bucatarie internationala.

Centru spa cu hammam, jacuzzi, sauna umeda, uscata, o salina artificiala cu blocuri din sare de Hymalaia; studio de fitness cu aparate de ultima generatie; salon de infrumusetare, cabinete de masaj. 

Nu in ultimul rand, sali de conferinte si intalniri de afaceri, o sala de bowling si biliard.

Un concept exclusivist gandit sa ofere servicii premium, un hotel modern ce se inscrie cu succes in galeria hotelurilor de 5 stele din Romania si in galeria Yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din tara.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 foto: skybluehotel.ro