Cabana SubBai de pe Valea Doftanei

Gandita initial ca o casa de vacanta pentru familie, transformata ulterior in pensiune cu 5 dormitoare duble, Cabana SubBai este amplasata pe Valea Doftanei, la poalele muntilor Baiului.

Mai intai sa ne punem pe harta si sa va aratam cateva imagini, dupa care pornim pe-ndelete cu descrierea.

Suntem pe drumul dintre Campina si Brasov, in nordul judetului Prahova, la 118 km de Bucuresti, 75 km de Brasov si cam 30 fata de Sinaia.

Zona este foarte frumoasa si salbatica si poate fi o alternativa la intens circulata Valea Prahovei. Aici puteti admira Cheile Doftanei, una dintre cele mai frumoase si captivante formatiuni carstice din Romania. Sau splendoarea Lacului Paltinoasa; puteti ajunge la Barajul de Acumulare Paltinu sau la Rezervatia Glodeasa - o padure seculara virgina de fag si brad, cu nenumarate specii de plante rare.

 

 

 Cabana SubBai este amplasata pe un teren generos: 10.000 de metri patrati. Cei mai apropiati vecini sunt la aproximativ 600 m distanta fata de limita terenului. Asadar multa intimitate si liniste, un peisaj superb si mult aer curat!

REZERVARI AICI

Sunt in total 5 dormitoare duble: 4 cu bai proprii si unul cu baie pe hol. Se inchiriaza in intregime, in sistem self-catering, pentru un sejur de minim 2 nopti. Televizoare in fiecare camera si wi-fi peste tot 🙂

La parter, un living elegant cu semineu si TV LCD; sistem home-cinema; incalzire cu centrala pe peleti, cu o autonomie de pana la 7 zile; deci excludem lipsa caldurii, in noptile geroase. 

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Bucataria de la parter este complet utilata: combina frigorifica, plita pentru gatit, expressor de cafea, masina de spalat vase, ustensile diverse. Ne place foarte mult tejgheaua de bar care delimiteaza zona de gatit de restul living-ului, pentru ca si aici poate fi un coltisor tocmai bun de party!

Cat despre semineu, ce sa va spunem!? Doar ca visam la o seara friguroasa, in care sa ne ghemuim la flacara lui, alaturi de persoana draga sau alaturi de prieteni, la un pahar de vorba, cu copiii alergand peste tot, scotocind si chiuind de incantare…

Terasa cabanei este partial acoperita, suspendata si ofera o panorama superba catre munti. Mobilierul elegant o transforma intr-un coltisor de relaxare in aer liber, absolut incantator!

REZERVARI AICI

In curte este amenajat gratar acoperit, vatra si ceaun  - deci serile le puteti  petrece in jurul focului, cu frigaruile sfaraind  pe jar 🙂

Nu uitati ca este o cabana in sistem self-catering; dar sunt magazine in Comarnic (la 13 km), de unde va puteti cumpara tot ce va trebuie.

Daca va atrage Cabana SubBai, iata un link unde puteti contacta proprietarii. Sau puteti comunica direct pe pagina lor de facebook

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: cabanasubbai.com