The Pines Boutique Villa – Vama Veche

 

Am scris aici despre un loc deosebit, o vila cu un stil remarcabil, confortabil si foarte frumos, o adevarata lectie de design.

Povestea The Pines merge mai departe, deoarece proprietarii au deschis o noua locatie, in stilul inconfundabil, de data aceasta in Vama Veche. Vama cea nelinistita si nemuritoare, indiferent de generatie si de experienta traita acolo, fiecaruia dintre noi ii poate oferi ceva special; asadar merita cu totii sa o vizitam macar o data in viata.

Iar daca decidem sa ne petrecem un week-end, o vacanta sau o vara intreaga… un loc ce nu trebuie ocolit este The Pines Boutique Villa - Vama Veche

REZERVARI AICI

O vila cu o arhitectura aparte, ce imbina interiorul cu exteriorul prin spatii interesante, vitrate sau partial acoperite, prin treceri subtile intre camere si exterior.

6 camere duble si 2 apartamente. Design deosebit, cum spuneam; un stil minimalist scandinav, cu accente interesante in piese de mobilier si o cromatica simpla, neutra. Dar mai presus de toate, o atmosfera degajata si relaxata, tipica Vamei.

REZERVARI AICI

Fiecare spatiu de dormit are propria baie si veranda sau terasa. Interesant este ca toate camerele considerate duble au un pat matrimonial dar si o canapea extensibila, putand gazdui pana la 3-4 persoane. Camerele au aprox 22 mp, apartamentele sunt insa mai generoase ca suprafata.

Ca zone comune, piscina exterioara si un living la parter - unde dimineata se serveste micul dejun.

Mai adaugam tv, wi fi, parcare. Si aproximativ 7-8 minute pana la plaja.

Daca alegem The Pines din Vama, suntem siguri ca vom avea parte de o atmosfera deosebita, calda si relaxata, cu oameni frumosi si muzica buna! Inscriem cu convingere si aceasta locatie in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: thepines.ro