The Yellow Umbrella Studio din Cluj

 

Un studio de 40 mp, in cea mai importanta zona din centrul vechi al orasului Cluj.  Este un loc vibrant si plin de viata in special seara, cu mai toate cafenelele si restaurantele la o aruncatura de bat.

Amenajarea este absolut incantatoare, se simte mana de architect a proprietarilor. Spatiul este foarte bine impartit, astfel incat sa ai la indemana tot ce doresti si in acelasi timp sa te poti bucura de liniste in fiecare coltisor in parte. Intregul ambient este vesel si placut, un aport semnificativ avandu-l cromatica si felul cum este gandit sistemul de iluminare.

Check in-ul se face pe baza de acces electronic, deci nu depindeti de intalnirea cu gazda si puteti ajunge chiar in miez de noapte.

TV si wi fi gratuit, bucatarioara open space complet utilata, stoc gratuit de ceai si cafea, masina de spalat vase, locul de luat masa sub forma de tejghea de bar care, in restul timpului, poate fi folosita si pentru laptop, daca veniti cu afaceri. Aer conditionat, masina de spalat rufe, baie cu dus si uscator de par, prosoape si cosmetice. In zona de odihna, pat dublu cu o saltea excelenta si lenjerie de calitate.

Turnul Croitorilor, Palatul Banffy si Palatul Justitiei in mai putin de 300 de metri; Universitatea Babes-Bolyai in 400 metri. Tot in proximitatea apartamentului se amplaseaza de obicei si Targul de Craciun din oras.  De la si spre aeroportul international se ajunge in maxim 8 km.

Studioul se afla intr-un imobil vechi, cu o curte interioara comuna… dar cand esti in vacanta, nu trebuie sa pui la suflet chiar toata murdaria lasata de porumbeii care salasluiesc cu duiumul aici 🙂

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!