Tomis Garden Aparthotel in statiunea Mamaia

 

In centrul statiunii Mamaia, avand marea de o parte si lacul Siutghiol de cealalta parte, descoperim astazi un ansamblu de 31 de apartamente cu regim hotelier:

TOMIS GARDEN APARTHOTEL

22 de apartamente au cate un singur dormitor si 9 au cate doua dormitoare; toate au chicinete utilate si balcoane generoase; de asemenea, acces la un salon pentru mic dejun, la terasa exterioara si loc de joaca.

Plaja este la aproximativ 200 de metri.

Turistii cazati pana in prezent au apreciat in mod deosebit suprafetele generoase ale apartamentelor, internetul de mare viteza si paturile confortabile.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Toate apartamentele sunt modern amenajate si au dotari variate: living cu canapea extensibila, chicineta si loc de luat masa; aer conditionat, internet gratuit, smart tv, seif, central termica reglabila individual, receptie deschisa non-stop, locuri de parcare; apartamentele au suprafete de 40, respectiv de 60 mp cele cu 2 dormitoare.

REZERVARI AICI

Baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus, prosoape, halate si papuci, uscator de par si articole cosmetice gratuite.

REZERVARI AICI

La parterul cladirii exista un frumos salon unde se poate servi micul dejun tip continental, contra cost. Tot contra cost se pot solicita si alte servicii: transfer de la si catre aeroport, servicii de spalatorie si calcatorie.

REZERVARI AICI

Tomis Garden Aparthotel este o locatie deschisa tot timpul anului, potrivita atat pentru petrecerea vacantelor in sezonul cald, cat si pentru calatoriile de afaceri de peste an. Ansamblu este aproape de principalele atractii ale statiunii Mamaia dar are acces direct si catre soseaua ce face legatura cu orasul Constanta.

Aqua Magic este la 2,2 km distanta iar Telegondola la 2,3 km.

Intre hotel si aeroportul Mihail Kogalniceanu sunt 17 km.

 

Daca v-am inspirat cu alegerea noastra de astazi, va lasam aici un link unde puteti verifica disponibilitatea de cazare:

TOMIS GARDEN APARTHOTEL - Mamaia

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: tomisgarden.ro