Top 14 biciclete Mountain Bike pentru barbati

Din ce in ce mai multa lume instaleaza pe masini suporturi pentru biciclete, pentru a le transporta in vacante sau in iesiri de cateva zile la munte sau la mare. Chiar daca unele pensiuni sau hoteluri ofera inchiriere de biciclete in pretul cazarii, stim - cel putin noi am tot intalnit, ca nu sunt intr-o stare prea buna; mai mult te enervezi decat relaxezi. 

Asa ca am gasit nimerit sa facem o selectie de biciclete pe un site cu recomandari de calatorie.

Acest top are doar biciclete pregatite pentru munte si doar pentru barbati. De asemenea topul este facut pentru biciletele comercializate de Decathlon Romania. Stim despre acest magazin ca are produse excelente cu o paleta larga de preturi, de la cele mai mici pana la preturi ridicate, dar indiscutabil de foarte buna calitate.  Apoi, fac livrari in toata tara si au un sistem de service foarte bun.

Bineinteles ca veti gasi la Decathlon intregul echipament pentu ciclism: casti, manusi, incaltari, ochelari dar accesorii pentru apa, semnalizatoare si lumini suplimentare, rucsaci, antifurturi...

Am gasit si biciclete cu pretul pana in 500 sau pana in 1000 de lei dar si biciclete de peste 6000 de lei, chiar 8000, ce includ multa tehnologie de varf si materiale usoare, de inalta calitate. Am selectat si biciclete electrice, sa fie din toate.

CUMPARA  

BICICLETĂ MTB ST 100 27,5". Bicicleta realizata in Franta, pentru trasee usor accidentate, cu suspensie pe fata, cadru din aluminiu, roti de 27.5 montate pe jante cu pereti dubli, 21 de viteze, pinioane de la Shimano.

CUMPARA  

 BICICLETĂ MTB ST 540 27,5. Am pus o fotografie facuta de producator, ca sa vedeti cam cum arata terenul accidentat pe care va puteti plimba. Datorita suspensiei fata, veti trece usor peste radacini si pietre, cauciucurile au o aderenta foarte buna iar frana este perfect functionala, chiar si in conditii de umiditate si noroi.
 

BICICLETĂ MTB XC 100 S 27,5" 12S. Dupa cum vedeti in detaliu, suspensia este integrala si franele sunt puternice, cu discuri. Este o bicicleta conceputa si dezvoltata in Franta, impreuna cu pasionatii de MTB Cross Country. Daca sunteti pasionati de astfel de biciclete, deschideti link-ul lasat, pentru ca fisa tehnica a acestui model este elocventa.

CUMPARA  

BICICLETĂ MTB E-ST 900 27,5". Bicicleta electrica. Asistenta electrica completeaza pedalarea cu + 320% pentru a depasi obstacolele, iar cand nu mai pedalati, motorul opreste asistenta. Pe ecranul LCD sunt afisate cele 4 tipuri de asistenta: Eco+, Economic, Standard și Boost. De asemenea, nivel baterie, autonomie, putere...

 

CUMPARA

BICICLETĂ MTB ST 520 V2 27,5". O bicicleta pe care va puteti baza cand va aventurati pe teren denivelat, cu frane mecanice puternice ce va dau siguranta in coborari, cu suspensie careia ii puteti regla duritatea in functie de traseul ales. Este o bicicleta cu un pret excelent, in raport cu calitatea ei. Este produsa in Franta, are 3 foi a cate 8 viteze, ceea ce inseamna ca in total sunt 24 de viteze.

CUMPARA  

BICICLETĂ MTB ST 540 S 27,5". Si aceasta este o bicicleta cu un pret excelent, pentru cat de multe ofera. Bifam suspensie fata-spate, amortizor pe aer, frane hidraulice şi roţi de 27.5", cu perete dublu. Bineinteles, garanţie pe viaţă pentru cadru, pipă şi ghidon.

CUMPARA  

BICICLETĂ ELECTRICĂ MTB E-AM STILUS 27,5. O bicicleta excelenta! Are un motor electric Boch Performance Line CX 2020. Asigură un plus de fluiditate, grație asistenței la pedalare de până la 340%. Neaparat deschideti link-ul, pentru a vedea toate detaliile tehnice. Va vor lamuri. 

CUMPARA 

BICICLETĂ MTB XC 900 S 29".  Cadru din carbon/aluminiu, suspensii si amortizoare superioare de 120 mm, frâne puternice cu pistoane duble si discuri de 160 mm. Este o bicicleta produsa in Franta, dezvoltata in colaborare cu Milton Ramos, câștigătorul unor numeroase competiții XC din întreaga lume.

CUMPARA 

BICICLETĂ XC 050 LTD 29". Bicicleta cu un raport calitate-pret excelent, cu cauciucuri polivalente, potrivite pe orice tip de teren: neted, cu pietre, uscat, umed. Crampoane multiple, pentru optimizarea motricității și suficient de îndepărtate pentru a nu permite, în timpul deplasărilor pe teren umed, să se umple cu noroi. Crampoane laterale înalte, pentru aderenţă la viraj.

CUMPARA 

BICICLETĂ MTB ST 100 U-FIT 27,5". Iata o bicicleta cu un pret foarte, foarte bun! Tot ce ofera tehnic este suficient pentru o vacanta reusita sau pentru momentele cand vreti sa iesiti in parcuri sau natura. Aveti 21 de viteze la dispozitie, pentru a regla confortabil nivelul plimbarilor.

CUMPARA 

BICICLETĂ MTB ST 50 26". S-a gasit o cale pentru a concepe o bicicleta care sa fie la un pret excelent dar care sa ofere confort si siguranta, la o calitate fara compromis. E posibil sa fie urmatoarea ta bicicleta. Are tot ce-ti trebuie pentru relaxare in natura.

CUMPARA 

BICICLETĂ POLIVALENTĂ ROCKRIDER RR50 26". Cel mai mic pret dintre toate modelele prezentate pana acum. Realmente, fara concurenta. Excelenta pentru plimbarile zilnice in parcuri si de pus in portbagajul special pentru biciclete si carata in vacante. Cum arata si fotografia producatorului, nu va fi nevoie sa evitati terenurile virane din natura.

CUMPARA 

BICICLETĂ ELECTRICĂ MTB E-ST 500 V2 27,5" Vă puteți aventura pe orice pantă, datorită puterii electrice de 42 Nm. Motorul de pe roata din spate este special conceput pentru a practica MTB.

CUMPARA 

BICICLETĂ MTB ST 530 27,5". Bicicleta a fost realizată în Franța, la BTWIN VILLAGE -Lille. Bicicletă MTB ușor de menevrat: frâne pe discuri hidraulice mai progresive și mai puternice, furcă cu o cursă de 120 mm, pentru depășirea ușoară a obstacolelor, 2 foi.