Top 12 corturi drumetie

 

Pentru un site care recomanda cazari in pensiuni, cabane, hoteluri, pare nepotrivit ca in sectiunea Travel Shop sa prezinte corturi. Doar pare.

Nu putem exclude ca un calator ce merge in vacante la pensiuni nu si-ar pune cortul in spate, pentru a petrece cateva zile pe munte. Exista un farmec aparte sa mergi cu masina si intr-un camping de corturi si sa petreci o vacanta acolo. In ceea ce ma priveste, am impartit calatoriile intre pensiuni, hoteluri cu spa si incredibila senzatie de la cort, fie ca a fost la munte, la mare sau in Delta Dunarii.

Asa ca in acest articol mi-am propus sa va  recomand 12 corturi pentru sezonul cald. Unele sunt mai scumpe, altele au preturi mai mici, dar toate au o calitate excelenta. Daca adaugati acestor corturi si accesorii potrivite, se va contura promisiunea unei vacante de neuitat. 

Am selectat corturi de familie, cu camere separate de living. Am selectat si corturi de 2 persoane. Unele au structuri gonflabile, altele structuri clasice cu bete. Toate corturile au trecut cu bine prin teste severe de vreme ploioasa, vant puternic, expunere la raze UV. Am recomandat si cateva accesorii necesare: saltele gonflabile, saci de dormit si lampi. Am ales si doua corturi pe care le puteti folosi la extinderea zonei de camping. Daca aveti masina incapatoare, se va dovedi o investitie excelenta.

In orice caz, plimbarea printre rafturile online ale magazinului Decathlon o sa va faca placere.

CUMPARA 

CORT CU STRUCTURĂ GONFLABILĂ Este un cort pentru 4 persoane, are 2 camere separate și living foarte spatios. Camerele au fiecare 140 x 260 cm, living înalt: 5,9 m² cu folie de sol. Veti gasi in acest articol si corturi asemanatoare, dar nu cu structura gonflabila ci cu bete, acest lucru ducand la o scadere a pretului, dar mentinand calitatea. 

CUMPARA 

CORT CU STRUCTURĂ GONFLABILĂ.  Este un cort pentru 6 persoane, cu 3 camere. Ce sa zic, un cort perfect pentru o familie mai mare sau pentru cei care vor mult spatiu intr-un astfel de concediu. Livingul este inalt si generos ca suprafata - peste 7 m2. 

CUMPARA 

Cort pentru 3 persoane. Pentru o familie cu un copil este suficient. Si el este un cort cu structura gonflabila. Mai jos veti vedea si corturile cu structura pe bete elastice. 

CUMPARA 

Iata si un cort de 2 persoane, greutate redusa, cu sistem montare foarte rapida. Cameră de 205x145 cm. Înălțime maximă: 110 cm. 2 zone pentru încălțăminte.

CUMPARA 

Cort de 4 persoane dar cu 2 "dormitoare" si living central. Unul dintre modelele noastre preferate. Avand doua fete, ne ofera toate variantele de dormit, fara sa ne inghesuim. 

CUMPARA 

O alta varianta de cort de 2 persoane, foarte usor de instalat, cu o greutate redusa. Cameră 120 X 210 cm si inălțime maxima utilă de 98 cm.

CUMPARA 

Saltea gonflabila cu dimensiunile: 190 x 140 x 16 cm. In link-ul lasat veti gasi diverse dimensiuni. Neaparat sa verificati dimensiunile interioare ale cortului ales, ca sa nu aveti surprize. Important este ca toate saltelele sunt de o calitate foarte buna, cu suprafata fina la atingere. Combinatia intre saltea si sac de dormit ofera cel mai bun confort. De aceea in acest articol am pus si saci de dormit.

CUMPARA 

Produs conceput pentru a extinde zona de camping și pentru a proteja de ploaie și insecte. In cazul in care portbagajul va permite sa alaturati cortului pe care il aveti si un astfel de living, vacanta poate deveni de 5 stele, mai ales ca are un pret excelent. Seara, insectele pot fi sacaitoare, asa ca intr-o astfel de extindere puteti petrece ore relaxate. Nu mai zic de utilitate sau in caz de ploaie. Cu usa si ferestrele deschise, livingul devine un loc unde sa va retrageti si cand soarele este puternic.

Am gasit potrivit sa va aratam acest lucru intr-un articol despre corturi.

CUMPARA 

Cort cu bețe, pentru 5 persoane, cu 2 camere și living spațios - livingul are de 5 m² si o înălțime maximă de 2 m.

Intr-unul dintre testele de impermeabilitate din laborator, cortul a fost expus 4 ore la ploaie tropicala de 200 mm pe ora.

In plus, rezista la vanturi de 50 km pe ora.

CUMPARA 

Cort de 2 persoane Quechua, cu un pret foarte, foarte bun! Conceptul Fresh&Black asigură confort în timpul somnului, reducând cantitatea de lumină și păstrând o temperatură optimă în interior.

CUMPARA 

Cort conceput pentru 6 persoane. Sunt fanul acestui tip de amplasare a camerelor - 3 dormitoare separate, cu living intre ele. Pur si simplu ai confort maxim la dormit, bagajele la adapost, iar daca ploua, toata lumea sta lejer la un loc.

Se potriveste de minune unei familii mai mari dar este perfect si pentru un grup de prieteni. Ce sa zic, una dintre cele mai bune cazari in cort.

CUMPARA 

Sac de dormit conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 10°C. Din link-ul lasat puteti accesa mai departe toate modelele de sac de dormit. Poate preferati saci cu gluga sau pentru temperaturi mai mici. Veti gasi mai multe variante.

CUMPARA 

Cort Quechua pentru 4 persoane, cu bețe, cu 1 cameră și living spațios. Este un cort cu un pret foarte bun, pentru confortul pe care il ofera. De asemenea, este un cort ce a trecut de teste complexe la vant si ploi.

CUMPARA 

Living cu structură gonflabilă, ce se poate uni cu un cort sau cu o rulotă. Suprafata la sol este de 6,25 mp iar inaltimea maxima de 2,25 m.

Nu este obligatoriu sa uniti cortul cu acest living; poate fi montat alaturi, unde sa tineti bucataria de camping sau pur si simplu masa si scaunele pentru momentele cand ploua sau serile cu insecte prea insistente.

Bineinteles ca poate deveni si un spatiu suplimentar de dormit, in cazul in care grupul este mai mare.

CUMPARA 

Lampa de camping ce poate fi folosita atat la interior cat si la exterior. Din experienta, va pot spune ca are o lumina placuta si suficient de puternica  pentru a lumina interiorul unui cort.