Transylvania Villa & Spa – Muntele Baisorii

 

Vila amplasata la 2 minute de partie, in cea mai cunoscuta statiune de ski a clujenilor - Muntele Baisorii.

Centru spa, restaurant propriu in care se pot servi toate mesele, bar, locuri de joaca pentru copii, depozit pentru echipamentul de ski, biliard, tenis de masa, sala de jocuri, spatii de relaxare, foisor, gratar si terasa.

Pana la Cluj sau la Aeroportul Avram Iancu sunt cam 60 de km.

REZERVARI AICI

Sunt 4 apartamente, 2 suite si 4 camere duble.

Apartamentele au dormitor si living cu bucatarie complet utilata: frigider, cuptor cu microunde, plita, prajitor de paine, ustensile de  bucatarie.

In toate camerele exista wi-fi gratuit, tv smart, acces la uscatorul de haine, facilitati de calcat, bai cu uscator de  par, sapun si prosoape.

REZERVARI AICI

Sauna finlandeza, cu infrarosii, cu aburi, pat cu dusuri de masaj, ciubar, jacuzzi, camera cu sare, camera de aromaterapie, fotoliu de masaj dar si servicii de masaj.

REZERVARI AICI

Transylvania Villa & Spa - partia Baisoara

Suntem chiar langa partia de ski, iar pensiunea exceleaza in facilitati pentru cei care vin in aceasta statiune in principal pentru aceasta distractie: cazare confortabila, spa, depozitare, restaurant, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, gratar in curte, bucatarie in apartament - daca asta ar fi voia turistului.

Bineinteles ca si in celelalte anotimpuri, in Statiunea Baisoara se poate practica ciclismul montan, parapanta, drumetiile, asa ca o sa fiti bine primiti aici, oricand va propuneti sa petreceti cateva zile libere.

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: baisoara.transylvaniavilla.com