Un conac boieresc in Gura Humorului

 

La 100 de metri de raul Moldova, langa padure, se afla un conac de 4 stele, care isi primeste oaspetii cu bratele deschise si astfel aduna multe review-uri pozitive.  Este cotat cu Superb pe internet, adunand un scor de 9,2 puncte.

Este vorba despre LA CONAC IN BUCOVINA, o locatie ce aplica accente moderne in amenajare si facilitati, unui stilul boieresc bucovinean.

 

REZERVARI AICI

Este o pensiune ce ofera mai multe variante de cazare: camere duble, garsoniere si apartamente. Toate sunt spatii generoase, modern utilate, cu textile de calitate, bai proprii si articole cosmetice la dispozitia turistilor, terase individuale, minibar, TV Led, wi-fi gratuit.

 

REZERVARI AICI

In curtea pensiunii este Casuta taraneasca, un spatiu amenajat in stil traditional bucovinean, destinat petrecerilor de tot felul. Ea nu se foloseste individual, ci doar pentru evenimente. Din spatele acestei casute se poate porni in plimbare prin padure, catre o poienita special amenajata cu bancute si scaunele.  

 

Sunt bineveniti si copiii in pensiune, pentru ei existand amenajate locuri de joaca atat in interior, cat si in curte: tobogane, leagane, masute si scaunele, casute de explorat.

REZERVARI AICI

 

REZERVARI AICI

Un restaurant spatios, de 90 de locuri, pregateste zilnic bucate alese, boieresti, in special din bucataria traditionala romaneasca si locala.

REZERVARI AICI 

La Conac in Bucovina va puteti relaxa in zona de spa: o piscina de 9/6 m, cu o zona speciala pentru copii si cu jacuzzi; sauna uscata si umeda, camera salina, ciubar cu apa sarata, sala de masaj si sala de fitness.

Gasiti aici si sala de biliard si o zona de lounge cu canapele, fotolii si semineu, langa bar.

Partia de ski Soimul este la aproximativ 500 de metri, Parcul de Aventura Escalada la mai putin de 2 km; iar din curtea Conacului sunt nu mai mult de 6 km pana la Manastirea Humor si vreo 2 km pana la Manastirea Voronet.

REZERVARI AICI

 

LA CONAC IN BUCOVINA

review-uri si REZERVARI AICI

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: laconacinbucovina.ro; George Boicu