Un popas de 4 stele, pe litoralul Marii Negre

 

Construit in anul 2017, localizat la 1 minut de plaja, POPASUL PESCARILOR FISHING VILLAGE din statiunea Olimp este un hotel de 4 stele amenajat modern, cu facilitati multiple, cu plaja proprie si restaurant cu specific pescaresc in vecinatate.  Locatia a primit calificativul Superb pe internet si un scor de 9,4.

Daca parcurgeti review-urile scrise de catre cei care si-au petrecut deja vacanta acolo, veti afla ca drumul de acces nu este momentan asfaltat ci pietruit si serpuieste prin stuful de pe margine. Cine se cazeaza, trebuie sa stie ca locatia este rupta total de agitatia specifica litoralului, intr-o zona retrasa, unde se ajunge cu masina.

REZERVARI AICI

Camerele sunt spatioase si elegante, in mai multe variante: suite de familie, camera duble deluxe sau executive. Toate au vedere panoramica spre mare sau lac si terase sau balcoane. Facilitatile incluse sunt variate: wi-fi gratuit, seif, smart TV, minibar cu apa plata si minerala gratuite, cosmetice de baie gratuite, halate si papuci.

REZERVARI AICI

Restaurantul aflat la aproximativ 500 de metri distanta ofera un meniu proaspat pescaresc. In incinta se serveste si micul dejun inclus in pretul cazarii.

In exteriorul cladirii exista un loc de joaca amenajat pentru copii, cu tranbuline, tobogane si leagane.  

Zona este retrasa, linistita, panorama este superba, exista toate premisele unei vacante reusite.

Puteti face rezervari aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: popasul-pescarilor.ro/hotel