Vanilla Residence Predeal

 

Apartament de 60 mp cu 2 camere, ce poate gazdui maxim 4 persoane, amplasat in complexul rezidential Lenz Residence din zona Cioplea si finalizat in 2017; cu decoratiuni si un design al interioarelor, shabby chic.

Parcare privata, living cu canapea extensibila si dormitor, bucatarie inchisa complet utilata, baie cu cosmetice hoteliere incluse, uscator de par, prosoape si papuci, balcon cu vedere la muntele impadurit, wi-fi gratuit, tv, centrala termica proprie, facilitati de calcat, jocuri de societate - rummy, sah, table, carti de joc...

Partia de ski Clabucet este la 1.5 km, pârtia de schi Poliştoaca la 1.9 km, pârtia de schi Kalinderu la 11 km. Brasovul este la 27 de km, Sinaia la 23 de km, Castelul Bran la 32 de km iar Dino Parc la 24 de km.

Vanilla Residence Predeal, intra in lista noastra ce selecteaza doar cele mai bune cazari din Romania, pentru bunul gust desavarsit al interioarelor, pentru amplasarea intr-una dintre statiunile cu cele mai bune partii din tara dar si pentru toate atractiile turistice din zona.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: vanillaresidence.ro