Pensiunea Verada Tour Guest House

Pensiunea Verada Tour se afla la 15 km de Tulcea - aproximativ 20 de minute de mers cu masina de Tulcea. Am putea spune ca satul Somova, cu un complex de lacuri si canale, este poarta de acces spre Delta Dunarii.

O casa de vacanta frumoasa, amenajata cu mult bun gust, o imbinare placuta intre facilitati moderne si elemente clasice si un sentiment puternic de curatenie si ingrijire.

 Gazdele primesc in cascada note de 10 in review-uri de turistii cazati in pensiune, pentru grija pe care o poarta, pentru mancarea locala delicioasa pusa pe masa dar si pentru excursiile pe care le organizeaza in Delta Dunarii.

REZERVARI AICI

Pensiunea are 3 camere matrimoniale la parter si un apartament cu 2 camere la mansarda. In toate variantele sunt bai proprii cu prosoape si uscator de par, aer conditionat, tv cu canale prin cablu si Netflix, frigider....

In situatia in care sunteti un grup mare sau mai multe familii prietene, perfect este sa  inchiriati casa de vacanta integral. Facilitatile sunt, in acest caz, pentru 10 adulti si 2 copii.

Bineinteles ca pot fi puse si paturi suplimentare, contra cost.

REZERVARI AICI

Bucatarie comuna, salon pentru servirea micului dejun, terasa mare si o curte superba incarcata de lavanda, gratar si un foisor pentru servirea mesei afara.

Avem tot ce ne trebuie in aceasta pensiune, pentru o vacanta relaxanta in Delta Dunarii

REZERVA AICI

Nu e de ratat aceasta recomandare. Gazdele pensiunii au gasit o varianta ideala de a oferi o vacanta de neuitat pentru cei care vor sa ia contact cu Delta Dunarii:

o casa de vacanta frumoasa si ingrijita care sa ofere liniste, relaxare si odihna; priceperea si experienta de a oferi excursii unice in Delta Dunarii, cu pranz pescaresc servit in mijlocul naturii, cu peisaje incredibile de pe bratele Dunarii, din lacurile si canalele pline de pasari si nuferi...

Delta Dunarii nu este acel loc unde sa te duci macar o data-n viata. Delta e un loc unde sa te duci si sa te reintorci mereu.

Experientele de aici se transforma in amintiri unice, care ne vor umple inima de bucurie. 

Pensiunea Verada Tour Guest House este un loc de unde poti incepe visarea...

REZERVARI AICI 

foto: veradatour.ro