Veseud 11, in judetul Sibiu

 

La 6 km de Agnita si la 55 km de Sibiu

Daca ar fi sa folosesc doar un singur cuvant care sa descrie acest loc, as spune TIHNA, cu tot ce crede dex-ul despre el: liniște deplină, pace, tihnire; viata liniștită, lipsită de griji; odihnă, repaus, mulțumire, satisfacție.

Cand pasesti in curtea cu numarul 11, intri intr-o lume pe care am uitat-o iar unii dintre noi nici n-au intalnit-o vreodata. Totul se linisteste. Nu mai ai ce face cu graba, lasi grijile afara si te lasi cuprins de multumire si pace.

Si asta pentru ca toate s-au asezat in armonie: oamenii care iti deschid poarta larg si care sunt buni; casele vechi restaurate cu dor de trecut; hrana de la tara, gatita cu priceperea pe care ti-o da traditia; gradina cu flori si cu umbra de sub pomi sau vie; clopotele bisericii vecine; satul in care te afli.

Veseud 11

nu poate fi prezentat doar prin prisma confortului camerelor sau al calitatii restaurantului, ori prin prisma locurilor care pot fi vizitate plecand de aici. Nici macar facand referire la ospitalitate. Aici este un intreg care duce la liniste cu noi. Vom inchide singuri tabletele si telefoanele, vom uita de breaking news-uri tv care oricum nu spun nimic, pentru ca nu gasesti un televizor nici daca tragi cu tunu'; se vor auzi pasarile, vom manca exact ca la bunici, vom face plimbari, vom intalni oameni calzi, o sa ne odihnim privind simplitatea interioarelor, frumusetea gradinii si a dealurilor dimprejur, vom citi carti din hartie, ne vom pierde gandurile in lumina focurilor de tabara si a semineului.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Imaginile pe care tocmai le-ati vazut sunt din vechea sura unde se tinea fanul si unde acum este amenajat locul de luat masa sau stat la o discutie, la un sah, table, carti de joc, alaturi de prieteni sau familie. Cat de mult ne place intregul de aici, o sa-l desfacem putin, ca sa privim partile mai de aproape.

Camerele

O casa cu 3 dormitoare si un hol de relaxare care le uneste si o baie; 3 apartamente cu intrare separata, fiecare cu living amenajat la parter, canapea, baie si dormitor in mansarda.

REZERVARI AICI

Mic dejun inclus, cu produse proaspete din gospodaria proprie sau de la localnici, wi-fi gratuit peste tot, articole de baie, prosoape, frigider, paturi largi de 2 metri, canapea extensibila...

REZERVARI AICI

Locul de luat masa si de relaxare

Fie ca veniti aici de Sarbatori, fie ca treceti in weekend ori vacanta, bucataria traditionala acopera toate gusturile: branzeturi si produse din carne preparate dupa retete locale, legume si fructe proaspete, placinte, cozonaci si prajituri nesfarsite ca retete, sucuri naturale de mere, vin si tuica...

Pe langa micul dejun inclus, puteti sa va sfatuiti cu gazdele ce sa va pregateasca la pranz sau cina. 

Gazdele

Ca sa le aflati primirea calda, disponibilitatea fireasca, naturala, omenia cu care sunt nativ inzestrate, e musai sa le treceti pragul. Nu sunt multe de spus; sunt multe de simtit si trait, venind aici.

Va lasam un link unde sa verificati rezervarile: Veseud 11

La 45 de km de aeroportul Sibiu si 54 de oras, 24 de km pana la Sambata de Sus, Balea Lac -Transfagarasan la 60 km, Sighisoara la 50 de km.

Se pot face excursii la stanele din jur, se pot inchiria biciclete, sunt biserici fortificate de vizitat in apropiere.

Mai avem sa va aratam imagini din acest loc minunat. Ramaneti cu noi.

.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: veseud11.ro; facebook