Viewtopia – The Secret Land

 

Doua casute de vacanta, o curte mare de aproximativ 1 hectar, un lac, nu unul... ci 3 rauri care strabat domeniul, padure chiar in spate si o zona absolut superba a Romaniei - Valea Draganului din judetul Cluj.

Asa am descrie, in cateva cuvinte, Viewtopia The Secret Land

Va aratam cateva poze de ansamblu si pe urma le punctam pe fiecare in parte, ca sa va puteti face o idee despre acest taram de poveste.

Casutele de vacanta isi petrec veacul nestingherit intr-o atmosfera incredibila de liniste, aer curat, pasari guralive si miros ametitor de la padurea ce le inconjoara.

Ambele sunt amenajate in stil rustic, dar nu neaparat traditional.

Casuta Mexicana

are 40 mp si poate gazdui 4 persoane in 2 paturi duble - dintre care unul la mezanin, ca un refugiu. Are bucatarioara cu plita, frigider si masina de cafea; baie cu dus, vedere la lac, la rau si la padure!...

REZERVARI AICI

Casuta Albastra

are 90 mp, 3 dormitoare - maxim 6 persoane; 2 bai, bucatarie cu plita, masina de cafea, cuptor cu microunde si frigider, plus ustentile, ca-n orice bucatarie. La fel, vedere la lac, la rau, la munte si padure....

REZERVARI AICI

Casutele de vacanta se pot inchiria individual sau impreuna.

Sunt micute si atragatoare, cu mobilier din lemn masiv si decoratiuni si accesorii tot din materiale naturale. De ex, galeriile pentru perdele sunt din crengi, draperiile sunt croite din iuta, stuf la terase.

Insa nu lipseste confortul, caci avem nevoie de el in zilele noastre, indiferent cat de mult ne place sa spunem ca ne deconectam de orice, ca traim primordial... Nu, avem nevoie de apa curenta, de electricitate, wi fi, semnal la telefon.... Iar aici, ne putem ajuta de toate acestea.

REZERVARI AICI

Ce este atragator la Viewtopia este faptul ca este un loc total ascuns, ai senzatia ca pasesti pe un alt taram. Accesul este foarte facil, in total cam 5 km pana la drumul european. Cu toate acestea, nu foarte multa lume stie de existenta acestor casute iar vanzol si trafic, practic nu exista.

Si faptul ca te afli intr-un loc doar cu rauri, podet, copaci, poteci...te face sa te simti ca-n padurea din Dumbrava Minunata a lui Sadoveanu, sa te simti din nou copil...

Este ceva magic ce vine din imbratisarea omului cu natura, ceva atat de atragator la blandetea si tacerea acestui loc tainic, incat simti ca traiesti o experienta unica in viata, nu doar cateva zile de vacanta...

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

REZERVARI AICI

foto: Viewtopia The Secret Land