Vila Cotroceni Boutique Apartments – Bucuresti

 

3 apartamente moderne si foarte confortabile, intr-o zona linistita a orasului, aproape de Gradina Botanica, Palatul Cotroceni si Opera Romana. In aproximativ 3 km distanta se ajunge in Centrul Vechi iar Aeroportul International Henri Coanda se afla la 18 km.

Vila Cotroceni Boutique Apartments

Fiecare apartament are toate facilitatile pentru un confort deosebit: aer conditionat, tv cu ecran plat, wi fi gratuit, bucatarie complet utilata - cu frigider, cuptor si plita electrica, aparat de cafea, toaster, ustensile si produse de curatat.

Living cu canapea si loc de luat masa, 2 dormitoare cu pat matrimonial, in total 98 de metri patrati. Terasa si acces la gradina, intrare separata. Acces cu lift catre apartamentele situate la etajele superioare.

Multe centre comerciale situate in apropiere: Plaza Romania, Carrefour Orhideea, AFI Cotroceni; dar si centre de afaceri, Universitatea de Medicina si 2 statii de metrou.

Toti cei care s-au cazat pana in prezent au apreciat amabilitatea gazdei, curatenia apartamentelor, facilitatile si, in mod deosebit, zona linistita in care sunt amplasate aceste apartamente.  

Site-ul nostru selectioneaza doar cele mai bune cazari din Romania.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

REZERVARI AICI