Vila Maris – “Grecia din Vama Veche”

 

De regula, cand spui Vama Veche, te gandesti la petreceri pana-n zori, corturi direct pe plaja, iubiri de-o noapte sau de-o vara, tineri nonconformisti…si lista e lunga…

Insa, daca stam sa ne gandim, primii vamaioti au de-acum copii!! :-); dar sufletul tot la Vama le-a ramas….si tot acolo vor sa mearga…si-atunci? Cum facem?? … Ei bine, s-au gandit deja altii, care au construit caramida cu caramida, o vila cocheta ce ofera discretie si intimitate; au recreat Grecia pe-o straduta din Vama, la 200 de metri de plaja; au amenajat complexul cu foarte mult bun gust, l-au dotat cu utilitati moderne si variante de cazare de toate felurile: camere duble - Clasice sau Deluxe si apartamente (v-am zis..pentru primii vamaioti cu copii 🙂 ..)

VILA MARIS Vama Veche

Vama s-as modificat foarte mult in ultimii ani, este un amalgam, un mix cu de toate, si bune si rele. Insa, cum treci de poarta Vilei Maris, parca te teleportezi in Grecia! Conditiile oferite sunt foarte bune, este o vila cu 10 camere aerisite, frumos decorate in stil mediteranean, fiecare cu propriul design si detalii elegante care fac diferenta.

REZERVARI AICI

Asa cum ati vazut, piscina este la locul ei..in caz ca nu aveti chef sa mergeti pana la plaja, sau poate soarele dogoreste prea puternic si vreti doar sa va relaxati pe sezlong, sau poate copiii vor o mica balaceala.

REZERVARI AICI

Micul dejun este inclus in pret, ia priviti aici cam ce va asteapta:

Si acum sa pasim in camere, care toate au baie proprie, TV LCD, wi-fi gratuit.

 

Aici este link-ul unde puteti face rezervari 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: maris-vamaveche.ro