Villa Siana din Bran

 

Lasam magazinul Mega Image pe dreapta, cum venim dinspre Brasov si in doi pasi intram in Bran. Mai mergem putin si lasam tot pe dreapta o benzinarie. Acum marim bine atentia, pentru ca in cativa metri facem stanga, pe un drum stramt pe care riscam sa nu-l observam si care ne duce pana la VILLA SIANA, unde privelistea se infrumuseteaza si capata mult spatiu liber.

Construita in stil tirolez, are 9 camere duble si 3 apartamente, toate cu terasa, restaurant si loc de relaxare, spatiu de joaca in curte, pentru copii. 

REZERVARI AICI

Inainte sa va aratam interioarele, va spunem ca cei care au venit aici au vorbit despre caldura cu care au fost primiti, despre mancarea buna, privelistea frumoasa si liniste, despre curtea mare in care copiii au unde sa alerge, despre curatenie exemplara.

Camerele

cu suprafete generoase de 25, 40, 50 mp, decorate cu mult bun gust, folosindu-se materiale de foarte buna calitate, wi-fi gratuit, terasa, seif, tv, articole de baie, papuci de casa, uscator de par...

REZERVARI AICI

Apartament de 50 mp

REZERVARI AICI

Cam asa se vede zarea, de la terasele camerelor.

Si daca tot a venit vorba de zare, sa va spunem ce mai gasiti in ea, daca alegeti sa va indreptati intr-acolo: 

Castelul Bran, la 10-15 minute de mers pe jos; Brasovul si Predealul; Parcul dinozaurilor si Parc Aventura; rezervatie de ursi; gradina zoologica; parc acvatic, pesteri si chei spectaculoase, sate montane cu privelisti de-ti taie respiratia, partii de ski...

REZERVARI AICI

Mai vedem o camera, intram si intr-o baie, apoi coboram in living si restaurant, unde amprenta austriaca este puternica.

REZERVARI AICI

Restaurantul

REZERVARI AICI

Colt de relaxare si de vorbe

Villa Siana a adunat numai review-uri excelente si multe vorbe frumoase despre ospitalitatea oamenilor de aici, iar noi nu puteam sa n-o includem in pretentioasa noastra lista cu cele mai bune locuri de vizitat din Romania.

Va lasam cu convingere un link aici

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: villasiana.ro