Vila Uno

In satul Teșila din Valea Doftanei - Prahova, pe malul lacului Paltinu, o cabanuta superb amenajata.

Vila UNO se numeste, dar ii putem spune si “rasfatul de pe lac” si se afla la mai putin de 5 minute de Atra Doftana, o alta pensiune ce face parte din acelasi proiect turistic. 

REZERVARI AICI

Vila Uno se inchiriaza integral si este perfecta pentru cei ce vor un loc retras.

Zonele de living si dining sunt spectaculoase si au vedere spre lac. Iar zona de dormit este separata total si intima.

Mai exact: la parter sunt pozitionate livingul si bucataria cu loc de luat masa, terasa si o baie. Iar la etaj, doua dormitoare matrimoniale cu baie proprie si un lounge imens, superb, unde sunt amplasate saltele de podea (una dubla si doua single). Capacitatea maxima este de 8 adulti.

REZERVARI AICI

In privinta meselor, exista catering din meniul pensiunii Atra, livrat la vila. Micul dejun este inclus in pretul cazarii, celelalte mese de peste zi sunt doar la cerere. Dar aici puteti sa va gospodariti singuri, caci bucataria este echipata cu accesorii diverse, frigider, plita, cuptor, expressor.

Ponton privat, acces gratuit la internet, tv.

Cei ce vin cu masina trebuie sa aiba in vedere ca ultimii 1000 de metri nu sunt asfaltati, dar asta nu constituie un impediment prea mare, caci se poate ajunge si cu o masina mai mica.

REZERVARI AICI

Vila Uno este intima, perfecta pentru cei ce doresc izolare si tanjesc dupa liniste si magia unui peisaj cu adevarat spectaculos. Aici ne putem bucura de intimitate in cuplu sau alaturi de familie, lasand copiii sa topaie in voie. Hamacul din lounge-ul de la etaj este adevarata atractie, putem paria pe acest lucru. Desi… nici la terasa cu deschidere la lac nu am renunta….

Este o locatie deosebita si o inscriem in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: atradoftana.ro; pagina de facebook Atra