Vila Wendy – Sinaia

 

Vila de 3 stele aflata in Sinaia, una dintre cele mai frumoase statiuni montane de la noi, amplasata peste drum de parc, cu 3 apartamente, fiecare cu living, bucatarie, loc de luat masa si dormitoare.

Castelul Peles, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala George Enescu, Manastirea Sinaia, partiile de ski si telescaunul, restaurante, terase si cafenele, toate sunt locuri din statiune unde ne putem petrece timpul; dar putem face si plimbari montane ori sa vizitam statiunile, orasele si atractiile vecine:

Busteni, Predeal, Brasov, Rasnov, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Dino Parc, Crucea Caraiman, Babele si Sfinxul, Pesterile Dambovicioara si Valea Cetatii, Cheile Rasnoavei...

Aeroportul Otopeni si Bucurestiul sunt la 120 de km.

Va spuneam ca sunt 3 apartamente asezate in vila astfel: un apartament la parter, unul la primul etaj si ultimul la mansarda.

 

REZERVARI AICI

Apartamentul de la mansarda

Aproximativ 100 de mp, intrare separata, living cu semineu, tv cu ecran plat, wi-fi gratuit; doua dormitoare cu tv, 3 bai proprii in tot apartamentul, cu  cosmetice incluse, prosoape, uscator de par; bucatarie complet utilata cu plita, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine si expresor de cafea, fier de calcat...

REZERVARI AICI

Masinile se pot baga in garajul de sub vila, fiecare apartament avand propria parcare.

Amplasament excelent, chiar in zona centrala a statiunii; practic, din casa se intra in parcul din fata.

REZERVARI AICI

Apartamentul de la etaj

100 mp de confort, living si loc de luat masa, 2 dormitoare cu pat dublu, bucatarie complet utilata, doua bai cu cosmetice incluse, prosoape, uscator de par.

REZERVARI AICI

Apartamentul de la parter

Trebuie sa stiti ca toate apartamentele au terasa proprie dar si una comuna, exterioara, cu facilitati de gratar si cu lemne la dispozitie.

Si acest apartament are 100 mp, living cu loc de luat masa, doua dormitoare duble, doua bai cu dus si articole de toaleta gratuite, bucatarie complet uilata, tv si internet gratuit prin wi-fi.

Daca va place ideea noastra de vacanta, va lasam un link unde sa verificati rezervarile:

Vila Wendy

Apartamente cu design placut, gandite sa ofere maxim de confort, indiferent daca gazduiesc cupluri singure, prieteni  sau familii cu copii. Daca adaugam amplasamentul chiar in dreptul parcului, faptul ca suntem in Sinaia de unde putem pleca in foarte multe excursii, ca iarna suntem langa partie si telescaun, ca suntem bine primiti de gazde, face ca acest loc sa fie inclus in lista yozi.ro cu cele mai bune cazari din Romania.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: vilawendy.ro