Vili Apartments

 

2 apartamente superbe in centrul orasului Oradea,

Datand din anul 1912, cladirea despre care vorbim reprezinta unul dintre celebrele palate apartinand la acea vreme, unei familii de bijutieri. Restaurata de curand cu multa minutiozitate, astazi gazduieste

Vili Apartments

REZERVARI AICI

Apartamentele au un aer exclusivist, sunt decorate luxos si pun la dispozitie absolut toate facilitatile, astfel incat oaspetii sa aiba parte de o experienta cat mai placuta.

Noi va aratam poze aleatoriu, din ambele locatii, dar dotarile sunt general valabile si de foarte buna calitate: living si dormitor, baie cu textile din bumbac moale, draperii ce cad in falduri bogate, lenjerii de lux hipoalergenice; paturi king-size, decoratiuni incantatoare; o atmosfera elegenta dar si romantica in fiecare dintre cele doua apartamente.

REZERVARI AICI

Acces gratuit la wi fi, aer conditionat, bucatarii complet si modern echipate; terase mobilate si cu vedere spre oras.

Accesul in apartamente se face pe baza de check-in online.

REZERVARI AICI

 

Deja cei care au trecut pragul acestor doua apartamente, de cand au fost inaugurate, au avut doar aprecieri si cuvinte de lauda pentru gazda. Amabila si disponibila, desi nu prezenta fizic, astfel incat calatorul sa beneficieze de toata intimitatea; prompta in a raspunde pozitiv la dorinte, chiar inainte ca acestea sa fie exprimate 🙂

Asadar, Vili Apartments constituie o optiune foarte buna de cazare in Oradea, aproape de atractiile orasului si de zona turistica pietonala. Noi le inscriem cu incredere in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: viliapartments.ro