Villa Boutique Lafayette

 

Boutique-hotel in Bucuresti, aproape de centru; langa Parcul Izvorul Rece si la mai putin de 2 km de Piata Universitatii, Teatrul National, Centrul Vechi, Universitate si Parcul Gradina Icoanei. Este o zona linistita, plina cu resedinte de ambasade.

Camerele sunt in diferite variante si suprafete: duble standard sau superioare, deluxe, suite junior sau cu terasa si jacuzzi. Amenajarea este deosebita, stilul rafinat -parisian, cu draperii ce cad in falduri bogate, scaune si fotolii cu tapiserii pretioase; facilitati la nivel de hotel de 4 stele: bai proprii cu halate, papuci, articole cosmetice; paturi largi cu lenjerii de cea mai buna calitate hipoalergenice; wi fi gratuit; minibar si birou; aer conditionat. Parcare gratuita.

Nu se serveste mic dejun, insa vi se va oferi cafea, apa si croissant din partea casei. Restaurant la parterul hotelului.

Sunt si servicii la care puteti apela, contra unui cost suplimentar:  cos cu ciocolata, vin si sampanie, plus flori; transfer de la si catre aeroport. 

Foarte multe recenzii pe internet au laudat personalul amabil, curatenia desavarsita, confortul dar si intimitatea camerelor; nu in ultimul rand, locatia accesibila si linistita.

Este un hotel chic elegant, cu o atmosfera burgheza, unde confortul oaspetilor este pus pe primul plan. Locatia frumoasa si cocheta, personalul amabil, toate ne determina sa il incadram in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!