Yael Luxury Apartments

 

In Busteni am descoperit mai multe locatii cu apartamente aflate in circuit turistic, apartinand aceluiasi dezvoltator. Vorbim de aparthotel-uri ce ofera conditii de lux si o panorama superba spre munti.

Sunt diferite variante de cazare: apartamente cu un dormitor, suite cu doua dormitoare si duplex-uri, toate clasificate cu 4 stele.

Yael Luxury Apartments

REZERVARI AICI

Va spunem cateva detalii comune, valabile pentru toate locatiile, dupa care va aratam si cateva poze din 2 dintre aceste locatii, cat sa va faceti o idee.

Asadar, toate apartamentele, fie simple fie duplex-uri, au living spatios si canapea extensibila, dormitor dublu matrimonial, baie, bucatarie open space cu dotari moderne, loc de luat masa, terase cu suprafete generoase si vedere spre munti.

Locuri de parcare, aer conditionat, acces gratuit la wi fi, TV cu ecran plat, articole cosmetice in bai si textile din bumbac de calitate, servicii de menaj zilnic.

In plus, unul dintre complexuri are un mini centru spa cu jacuzzi si piscina si un loc de joaca pentru copii, amenajat in interior.

REZERVARI AICI

Este vorba despre Yael Luxury Apartments 3, iata cateva poze de aici:

Iata si poze din Yael Luxury Apartments 2, situata pe un platou insorit dintr-un cartier linistit, in zona Golful Regal- Piatra Arsa.

Sunt aproximativ 2 km pana la Sinaia si cam 3 pana in centrul statiunii Busteni.

REZERVARI AICI

Asadar, pentru cei ce prefera cazarea in sistem self-catering dar doresc facilitati si dotari de 4 stele, Yael Luxury Apartments poate fi o alegere foarte buna. Telecabine si partii de ski in apropiere, Castelul Stirbei, Pelesul si Pelisorul si, in general, toate atractiile oferite de Sinaia si Busteni.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 

foto: yael-luxury-apartments.co.il