Zaga Zaga Resort in judetul Vrancea

Va indrumam sa va conectati la natura pentru cateva zile - o vacanta ar fi maxim, aratandu-va un loc nemarginit, cu lacuri, balti, canale, padure, undeva unde putina lume a auzit: 

Delta Siretului din Vrancea

La doar 200 de km de Bucuresti, 130 km de Brasov, 150 de Piatra Neamt si 90 de Galati-Braila. Este atat de frumos aici, atat de multa liniste si un aer asa de bun, ca merita batuta orice distanta.

Casute individuale din lemn si acoperite cu stuf, pontoane proprii, cherhana si parc de aventura.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Bungalow-urile asezate pe malul apei au pat matrimonial, o zona de zi, un culcus bestial la mansarda - cu pat, perfect pentru copii - dar nu numai, toaleta, terasa si ponton propriu, cum spuneam.

Wi-fi, tv, aer conditionat, frigider.

REZERVARI AICI

Restaurant plutitor chiar pe malul raului Siret si, pentru ca suntem intr-o cherhana, vom manca in principal peste din propriile crescatorii; dar si pui, porc, vita...

REZERVARI AICI

Parcul de aventura are 2 trasee usoare pentru cei mici, 2 medii si 2 dificile pentru cei curajosi si experimentati.

Daca va place propunerea noastra, va lasam un link catre ei, ca sa verificati rezervarile:

Zaga Zaga Resort

Sunt 82.000 de metri patrati de explorat cu barcile, pe jos sau cu bicicletele. Sunt 24 de ore de relaxare in micuta cabanuta lacustra, pe pontonul ei sau intinsi pe malul apei, inmultit cu cate zile putem fura de vacanta. Ape nesfarsite, in care sa pescuim.

Parc de catarari in padure si locuri de alergat pentru copii, cat i-or tine puterile. 

Siretul, gelos pe Dunare si delta sa, si-a desfacut apele cand a prins pamant mai jos, l-a inundat cu balti, ghioluri si canale, a capturat paduri intre ele, creindu-si astfel propriul paradis.

Catre locul acesta, pe care s-au asezat casute frumoase din lemn si stuf, ne-am gandit sa va zicem ca ar fi o treaba buna sa fugiti, in zilele libere.

Yozi.ro va doreste vacanta  frumoasa!

foto complex-zagazaga.ro