Zara Chalet

 

Doi pasi pana la castel si zona de promenada. Un loc cu mult marketing printre turistii straini, potrivit deopotriva pentru evadari de wekend sau o vacanta intreaga.

Design desprins din revistele cu chalet-uri din Alpii francezi. Facilitati clasificate cu 4 stele, o cabana recent aparuta in peisajul turistic romanesc:

Zara Chalet

REZERVARI AICI

Suntem in Bran, judetul Brasov. Pana in 500 de metri leaga cabana de Castel si targul de suveniruri  iar zona de promenada cu toate restaurantele si cafenelele se afla la o distanta de maxim 150 de metri.

Camere luminoase si spatioase, duble matrimoniale sau deluxe.Plus o suita cu dormitor si living cu canapea extensibila.

REZERVARI AICI

La nivel de facilitati, se simte atentia deosebita acordata oaspetilor, iar acest lucru nu poate sa conduca decat la rigurozitatea gazdelor in ceea ce priveste calitatea dotarilor.

Mobilier din lemn masiv, decoruri retro si un stil sobru-elegant, textile de foarte buna calitate.

Bai in fiecare camera, cu articole cosmetice, papuci, halate, prosoape si uscator de par. Dusuri walk-in sau cazi cu forme delicate, pentru un plus de farmec.

REZERVARI AICI

Tv cu ecran plat in fiecare camera; wi fi in intreaga locatie. Parcare gratuita la dispozitie.

Ca zona comuna, un fermecator lounge cu semineu , canapele si fotolii din piele. Nu ai cum sa nu te indragostesti de acest loc, sa nu iti doresti sa petreci serile aici, alaturi de familie sau prieteni.

La parter este si zona de luat masa, unde se serveste micul dejun. Bogat, cu multe variante locale si traditionale, putand fi adaptat pe diverse diete sau pentru copii.

Pentru si mai mult confort, oaspetii au acces si la sauna si jacuzzi.

REZERVARI AICI

Trebuie sa marturisim ca ne-am indragostit real de acest chalet! Si ca ne face bine sa aflam despre astfel de locuri frumoase, cu oameni primitori, pe care ii ghideaza respectul fata de cei ce le trec pragul si care isi doresc cu adevarat sa ofere servicii de calitate.

Este realizabil acum nu doar sa visam ci sa ne bucuram de locuri curate, ingrijite, transformate de gazde in oaze de bun simt si ospitalitate.

De aceea inscriem Zara Chalet in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din tara noastra si va incurajam sa le treceti pragul!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Zara Chalet