Zen Casa

 

Casa de vacanta superba, candva o simpla vila privata, pentru iesiri de weekend sau vacante la munte.

Proprietarii sunt decoratori si designeri de interior si acest lucru se simte in fecare coltisor al casei si in fiecare detaliu de amenajare.

Este o casa superba, cu 4 dormitoare, living cu corner de relaxare si loc de luat masa, bucatarie open space. Curte imensa, verde, cu flori si pomi, hamace si sezlonguri.

Aceasta este Zen Casa din Comarnic

REZERVARI AICI

La parter este zona comuna: bucatarie complet utilata si zona de luat masa; living cosy cu fotolii comode si canapea extensibila, TV, jocuri.

La etaj sunt 3 dormitoare matrimoniale si un dormitor triplu - cu tv, comode si standere pentru haine, birou; o a doua baie comuna, inca o zona de relaxare foarte atragatoare si un balcon cu mobilier adecvat.

REZERVARI AICI

Curtea are aproximativ 1000 de metri patrati, zona de gratar, hamace si sezlonguri. Terasa acoperita este cu adevarata zen. Draperii albe ce cad in falduri bogate si fluide, ghirlande cu beculete si sfere luminoase, flori. Totul, pentru o atmosfera cat mai placuta si relaxanta.

REZERVARI AICI

Zen Casa se inchiriaza integral si poate primi pana la 9-10 persoane.

Sinaia, Azuga, Predeal, Busteni sunt la doar cativa km, Brasov cam la 50 km. 90 km si pana la Bucuresti.

Daca va tenteaza o zona linistita, aproape de munte, fara insa sa va aventurati pe Valea Prahovei, Zen Casa este o varianta foarte potrivita!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!