Zen Vama Veche

 

In Vama Veche, la 5-7 minute de plaja Amphora, foarte aproape si de Sandalandala, o pensiune zen, dupa cum ii este si numele.

14 camere spatioase, frumos si linistitor decorate, lounge comun si restaurant la parter, parcare privata.

Desi aproape de plaja, este departe de agitatia statiunii, te poti relaxa perfect in linistea ce-nconjoara pensiunea. Si chiar daca la bar se aude in surdina muzica, nu deranjeaza catusi de putin spre camere.

Zen Vama Veche

REZERVARI AICI

Cele 14 camere sunt duble twin sau matrimoniale, cu suprafete generoase, bai proprii modern amenajate, sapun placut mirositor, prosoape de calitate, uscator de par.

Aer conditionat si plase pentru tantari, poti dormi relaxat cu fereastra deschisa. Mobilier in combinatie de lemn si ratan, perdele fluide din in, ce asigura o atmosfera odihnitoare.

REZERVARI AICI

Terasa restaurantului cu masute si umbrele unde sa te ascunzi de soare. Se poate si lucra, daca va tenteaza chiar atat de mult laptopul sau telefonul. Curatenie exemplara, asigurata zilnic.

In pretul cazarii este inclus micul dejun.

Fiind la o aruncatura de bat de vama cu Bulgaria, puteti da o fuga si la vecini…

REZERVARI AICI

Mergem linistititi spre Pensiunea Zen, o oaza de liniste in Vama.  Si o includem cu incredere in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: zenvamaveche.ro