Vinodorium Sensory Design Apartment in Cluj

 

Va propunem o experienta, mai degraba decat un apartament in regim hotelier.

Situat in inima Clujului, aproape de principalele puncte de interes ale orasului, Vinodorium Sensory Design Apartment ofera toate facilitatile de lux.

Dotari moderne intr-o ambianta deosebita, cuvantul-cheie fiind vinul. Daca sunteti doar in trecere sau petreceti un city-break in acest oras vibrant, daca sunteti pasionati sau doar simpli degustatori de vin, aici puteti petrece clipe deosebite.  Decor contemporan, muzica si degustari de vin, toate se impletesc si oglindesc pasiunea proprietarului pentru oenologie.

34 de mp cu zona de living si bucatarie, zona de dormit cu pat dublu si baie;  TV LED, centru Dolby Digital Media, wi-fi gratuit, textile hipoalergenice, aer conditionat, facilitati de calcat, bucatarie complet utilata, articole cosmetice gratuite si uscator de par, prosoape si halate, un cos de bun-venit oferit gratuit, cu snack-uri, cafea, ceai si apa. Contra cost, puteti solicita curatenie zilnica.

La momentul rezervarii, puteti opta pentru pachet de baza (cazare) sau pachet premium - ce ofera cazare si degustare de vinuri de clasa premium, vinuri  de colectie sau premiate.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: vinodorum.eu