Cabana Bâsca Mică

 

Țara Luanei - denumirea metaforica a intregului tinut muntos din Buzau, este o zona spectaculoasa, cu codrii desi si arbori batrani de secole, printre care se intrezaresc chilii si asezari rupestre ce dateaza de prin Neolitic; o zona plina cu trasee turistice de luat la pas, unele mai lungi si mai dificile, altele scurte si usoare; sunt si trasee de macadam cunoscute de iubitorii de adrenalina.

Ei bine, in inima padurii, intr-o poiana din Tara Luanei, am descoperit New Old Village - un resort spectaculos, cu liniste si aer curat de munte, amenajat in armonie perfecta cu natura; casute cu un design interesant - “Hrubele ursului”; cabane pe malul paraului Bâsca Mică; plus “Campingul Altfel”, plin mereu cu corturi. Suntem la Vadu Oii, cam la 30 de km de Barajul Siriu  din Buzau.

Va aratam cateva poze, sa va dati seama de zona, dupa care va povestim despre Cabana Bâsca Mică, aflata in acest complex.

REZERVARI AICI

Va spuneam ca astazi ne oprim la cabana: se inchiriaza integral si este perfecta pentru un grup de prieteni veniti in vacanta, la un eveniment sau in teambuilding.

Capacitatea maxima este de 16-18 persoane, in 7 camere; living imens la parter, 3 bai, bucatarie complet utilata, sauna si terasa, vatra pentru gratar chiar pe malul paraului.

Terasa si curte cu hamace, zona de relaxare pe malul apei, o armonie perfecta intre natura si amenajarile interioare, caci mobilierul este lucrat cu material reciclate; interioarele nu sunt incarcate, dar ofera tot confortul de care avem nevoie in vacanta. La care adaugam si tehnologia ce da dependenta - tv si acces la internet.

REZERVARI AICI

Bucataria dotata complet permite sa ne gospodarim singuri, daca dorim.

Dar pentru ca resortul este maricel si ofera variante nenumarate de cazare si relaxare, la mai putin de 700 de metri de cabana exista o terasa acoperita unde se poate manca - traditional, mult si gustos, cu ingrediente de la producatori locali.  Apoi exista “Birtul” - un loc perfect de socializare si savurat un gin, un cocktail, o bere… si unde, daca va nimeriti la vreun eveniment local sau petrecere tematica, puteti fi partasi la multa distractie si muzica.

REZERVARI AICI

Daca va tenteaza in mod deosebit hrubele, iata cum arata + un link de rezervare:

 The Bear's Cottages 

E de venit si petrecut in adancul padurii, va fi o aventura de tinut minte. Gazdele sunt oameni frumosi si primitori, atenti la detalii, deci sunt premise pentru o vacanta reusita!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: newoldvillage.com;

pagina de facebook NewOld Village