Panoramic Residence

 

In varf de munte, in vecinatatea partiei de ski Borsa. Cu o panorama superba catre Pietrosul Rodnei, la 5 km de Cascada Cailor din Maramures.

Panoramic Residence, practic un complex de apartamente situate in cabane construite din lemn, cu un design modern, futurist si oferind o panorama intr-adevar spectaculoasa, este o locatie perfecta pentru impatimitii sporturilor de iarna, dar nu numai.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Sunt in total 6 apartamente, fiecare cu zona de zi in care este o canapea extensibila, chicineta si loc de luat masa; plus un dormitor cu pat dublu matrimonial. Baie proprie cu articole cosmetice, uscator de par, papuci si halate; o mica terasa unde ne uita Dumnezeu privind in zare, atat e de frumos!

TV cu ecran plat, wi fi gratuit.

Fiecare oaspete are acces la sauna si ciubar.

In plus, exista si o zona comuna cu o bucatarie mai generoasa si loc de luat masa.

REZERVARI AICI

E bine de stiut ca se ajunge la Panoramic Residence doar cu o masina 4x4; dar chiar si asa, daca veniti cu o masina mica, puteti apela cu incredere la gazde, va vor prelua si duce ei sus, in locatie.

Exista si suficiente magazine, o pizzerie si un restaurant, in maxim 10 minute - cam la 5 km departare.

REZERVARI AICI  

Panoramic Residence isi merita numele pentru privelistea spectaculoasa pe care o ofera, este o locatie foarte curata si moderna, un loc perfect pentru ski, un loc pe care il inscriem cu convingere in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: cabana-panoramic-residence.business.site; 

pagina de facebook Cabana Residence Panoramic Borsa - Maramures